Plaćanje i dostava

Plaćanje

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti prodavatelju, trgovačkom društvu Salveo d.o.o., jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • Pouzećem - u gotovini
  • American Express® jednokratno
  • Diners® jednokratno
  • Mastercard®, Visa ili Maestro® jednokratno

        

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.
Plaćate li gotovinom, svoju ćete narudžbu platiti točnim iznosom u gotovini djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe. Kurir nudi plaćanje pouzećem kao dodatnu uslugu te se stoga i dodatno naplaćuje.

Izjava o sigurnosti kod Online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite PayWay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

T-com osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayWay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima PayWay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. T-com zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

T-com sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim.
Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost T-com sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite PayByLink!

 

Dostava

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.

Trošak dostave na području Republike Hrvatske je besplatan za iznos iznad 250,00 kn bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Dodatni troškovi mogu nastati u slučaju plaćanja pouzećem ili kod odabira žurne dostave.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 1-7 radna dana od dana zaključene narudžbe, u skladu s rokovima međugradske isporuke HP-e.

Rok isporuke proizvoda za mjesta koja su pod posebnim režimom dostave rok isporuke može biti nešto duži 2-4 radna dana, u skladu s rokovima međugradske isporuke HP-e.

U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike.

U pravilu se zaprimljene narudžbe obrađuju sljedeći radni dan (od ponedjeljka do petka) i kupcu (primatelju pošiljke) šalju u roku 24 sata. Izuzetak su akcijski i sezonski periodi kada, zbog povećanog broja narudžbi, priprema pošiljki može iznimno potrajati duže od 24 sata.

Pregled narudžbe

Ako neki od podataka eventualno nije točno unesen, Kupac se može vratiti na korak gdje je iste unio i izmijeniti ih. Nakon što se Kupac detaljnom provjerom uvjeri da su svi uneseni podaci, usluga koja je naručena je točna, potvrđuje kupnju zadnjim korakom: „Izvrši plaćanje“.

Kada je narudžba uspješno zaprimljena od strane Prodavatelja, na e-mail adresu Kupca dostavlja se elektronskom poštom s detaljima o rezervaciji.

Nakon narudžbe primit ćete:

potvrdu narudžbe putem emaila, u roku od nekoliko minuta od potvrde narudžbe

obavijest da je narudžba poslana HP-om putem emaila s brojem pošiljke, najčešće u roku 1 radnog dana od potvrde narudžbe (izuzev perioda pretprodaje kad je očekivano vrijeme dostave duže)

najavu da Vam pošiljka stiže idući dan na adresu SMS-om od HP-a, ako ste ostavili broj mobitela

Cijene proizvoda

Sve iskazane cijene su maloprodajne, izražene su u EUR - eurima, te je u istima sadržan pripadajući PDV.

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja. Cijene za naše usluge mogu se mijenjati bez najave.

Unos cijene u web trgovini izvršava se na više razina i detaljno se kontrolira, no bez obzira na visoku razinu kontrole postoji mogućnost nastanka greške. Takve situacije su izvanredne i za njih se unaprijed ispričavamo Kupcima koje ćemo obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određenu uslugu, te eventualnoj nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi Kupca.

Izmjene cijena

Izražene cijene podložne su promjenama i svaka će promjena biti pravovremeno evidentirana unutar web trgovine. Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti.

Rasprodan proizvod

U pojedinačnim slučajevima, zbog velike potražnje, moguće je da Prodavatelj neke od naručenih proizvoda neće moći isporučiti, odnosno da su neki od proizvoda iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodani. U slučaju rasprodanih proizvoda, Kupac će o tome biti obaviješten prije isporuke robe putem elektronske pošte te u tom slučaju Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Ukoliko je sadržaj pošiljke oštećen ili na bilo koji drugi način ne odgovara kupljenom, kontaktirajte nas putem emaila na fillerina@salveo-pharma.com bez odgode.