O Fillerini

Jedinstvena 14 - dnevna kozmetička metoda punjenja bora i vraćanja volumena upotrebom hijaluronske kiseline, bez injekcija!

Jedinstvena 14 - dnevna kozmetička metoda punjenja bora i vraćanja volumena upotrebom hijaluronske kiseline, bez injekcija!

Za mladenački izgled kože ključni su sastojci hijaluronska kiselina, kolagen i elastin.

Tijekom života hijaluronska kiselina se razgrađuje i izgrađuje, no starenjem se moć obnavljanja smanjuje te koža gubi svoju elastičnost, vlažnost, mladolikost. Hijaluronska kiselina osigurava vezanje i zadržavanje vode čime se ispunjavaju praznine između tkiva, daje koži elastičnost i punoću te smanjuje vidljivost postojećih bora i stvaranje budućih bora. Taj učinak čini ju i ključnim sastojkom za njegu kože, kao i osnovnim sastojkom dermalnih filera za popunjavanje linija i bora te vraćanju volumena jagodica i usana. Posebnost Fillerine 12HA je što omogućava da velike količine hijaluronske kiseline brzo prodiru duboko u kožu, bez injekcija.

Kolagen i elastin su dvije bjelančevine, osnovne komponente ekstracelularnog matriksa dermisa koje izgrađuju trodimenzionalni okvir odgovoran za čvrstoću i elastičnost kože. Nakon lokalne primjene proizvoda koje sadrže kolagen i elastin s različitim molekularnim masama kao što je Fillerina 12HA, dolazi do učinka učvršćivanja kože, a drugi učinak je poboljšanje svojstva elastičnosti kože.

Kako Fillerina 12HA nadjačava standardne kozmetičke proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu?

Koža je teško propusna, a kako bi se molekule Fillerina Complex-a apsorbirale u kožu, istraživači iz tvrtke Labo razvili su posebnu Transdermic tehnologiju koja se temelji upravo na vrlo niskoj molekularnoj masi aktivnih tvari kojom se jamči njihova apsorpcija aktivnih sastojaka u kožu.

Apsorpcija sastojaka Fillerina complex-a testirana je pomoću kliničke metode Franz difuzijskih ćelija. Zahvaljujući ovom postignuću, Fillerina 12HA nadjačava standardne kozmetičke proizvode koji sadrže hijaluronsku kiselinu. Prava je alternativa injekcijama u estetskoj medicini, budući da može proizvesti izvanredni filer učinak na bore i opuštanje kože, kao i učinak popunjavanja volumena jagodica i usana.

Zaštićeni švicarski patenti

ŠVICARSKI PATENT CH 705 713

Dermokozmetički proizvod koji sadrži 12 hijaluronskih kiselina različitih molekularnih masa koje brzo prodiru u kožu.

ŠVICARSKI PATENT CH 711 466

Filer tretman za lokalnu primjenu sa svojstvima koja osiguravaju prodiranje aktivnih sastojaka u kožu bez injekcije.

ŠVICARSKI PATENT CH 695 412

Precizni aplikator sa zarubljenim vrhom za vanjsku primjenu.

fillerina applicator

Kako djeluje Fillerina 12HA?

fillerina 12h

Učinak filera s 12 hijaluronskih kiselina različitih molekularnih masa

12HA označava patentiranu mješavinu 12 različitih molekula hijaluronske kiseline s različitim molekularnim masama i veličinama, koje su posebno učinkovite u prodiranju u slojeve kože pružajući učinak filera.

Učinak povećanja gustoće kože s 3 kolagena i 2 elastina

3 molekule kolagena i 2 molekule elastina različitih molekularnih masa pružaju učinak povećanja volumena na području obraza, jagodica i usana, vraćaju elastičnost kože i konture lica.

Precizni aplikator

Dermokozmetički filer tretman nanosi se pomoću preciznog aplikatora sa zarubljenim vrhom, koji vam omogućuje da nanesete proizvod točno tamo gdje vam je potrebno. Samo za vanjsku primjenu.

fillerina 12h