ISKORISTITE 30% POPUSTA UZ KOD SUN30 NA CIJELI ASORTIMAN

FAQ

Fillerina 12HA Densifying-Filler intenzivni tretman preporučuje se za popunjavanje mimičkih linija: okomite bore na usnama su male mimičke linije koje molekule hijaluronske kiseline mogu popuniti i stoga će biti manje izražene.

Redovito čišćenje lica pridonosi dubinskom prodiranju hijaluronske kiseline u kožu, jer će time koža biti očišćena od nečistoća i viška sebuma. Solarij, tj. djelovanje UV zraka ubrzava starenje kože jer smanjuje proizvodnju kolagena te isušuje kožu, što je jedan od glavnih razloga za pojavu bora i sitnih linija. Stoga, kako biste ostvarili najbolje rezultate, savjetujemo da se ne podvrgavate solariju.

Fillerina 12HA intenzivni tretman može se koristiti tijekom trudnoće i dojenja. No, radi raznih promjena koje vaša koža prolazi tijekom trudnoće, proizvođač preporučuje da obavijestite svog liječnika o primjeni tretmana.

Fillerina 12HA Densifying-Filler je dermokozmetički filer tretman koji popunjava bore i daje veći volumen onim dijelovima lica koji su s vremenom sve podložniji pražnjenju (jagodice, usne). S obzirom da se u kasnim dvadesetima, ulaskom u tridesete, na koži lica počinju pojavljivati prvi vidljivi znakovi starenja može se početi koristiti Fillerina intenzivni tretman stupanj 3.

Nakon nanošenja Fillerina proizvoda možete se sunčati, podrazumijevajući kako izlaganje suncu zahtijeva nanošenje kreme za sunčanje koja sadrži odgovarajuću UV zaštitu u skladu s vašim fototipom.

Prilikom 14 dnevne primjene važno je pravilno upotrebljavati Fillerina12HA intenzivni tretman i pridržavati se preporučenog načina upotrebe. Ukoliko se ne koristi prema uputama, krajnji rezultat može biti manje zadovoljavajući.

Stanice kože tijekom vremena metaboliziraju aktivne sastojke proizvoda, odnosno hijaluronsku kiselinu, koja veže molekule vode. Molekule hijaluronske kiseline na sebe vežu vodu koja popunjava prostor gdje bi inače nastale bore. Molekule kolagena i elastina obnavljaju elastičnost kože. Koža je slabo propusna, a kako bi se aktivni sastojci Fillerina complexa apsorbirali u kožu, istraživači tvrtke Labo razvili su Transdermic tehnologiju baziranu na niskoj molekularnoj masi hijaluronskih kiselina koja je temeljni uvjet za apsorbciju u kožu bez upotrebe injekcije.

Fillerina proizvodi sadrže isključivo provjerene kozmetičke sastojke, tako da je mogućnost pojave alergijske reakcije na koži minimalizirana. S obzirom da se radi o kozmetičkom proizvodu, proizvođač ne može potpuno isključiti prisutnost nikla: minimalna količina nikla je tehnički neizbježna i uglavnom neće izizvati alergijske reakcije. Također, preporučujemo male količine proizvoda nanijeti na unutarnji dio podlaktice ili iza uha kako bi se provjerila moguća kožna alergijska reakcija.

Nakon otvaranja bočica sadržanih u intenzivnom tretmanu, potrebno ih je čuvati na sobnoj temperaturi, u originalnim bočicama, koje je potrebno zatvoriti pomoću priloženih čepova.

Fillerina12HA Densifying-Filler intenzivni tretman podržava popunjavanje mimičkih linija i bora na području lica, no preporučuje se primjena i na promjenama na koži vrata.

Svojstva popunjavanja bora hijaluronske kiseline povezana su s njenom sposobnošću vezanja molekule vode u tkivima. Što je veća količina vode koju hijaluronska kiselina veže, to će biti učinkovitija njezina sposobnost da popuni tkiva (na taj će način ispuniti bore i područja lica kojem nedostaje volumen).

Različiti stupnjevi Fillerina® proizvoda označavaju različite koncentracije aktivnih sastojaka, stoga imate mogućnost odabira tretmana koji najbolje odgovara stanju vaše kože i potrebe za volumenom na određenim područjima lica (jagodice, usne).

Fillerina intenzivni tretman potrebno je koristiti svaki dan tijekom 14 dana. Fillerina 12HA Densifying-Filler je dermokozmetički tretman baziran na hijaluronskoj kiselini različite molekularne mase, koja pomaže popuniti bore, ekspresijske linije i područja lica koje ima potrebu za većim volumenom. Kozmetički tretman je za lokalnu primjenu te su njegovi učinci privremeni. Za zadržavanje postignutih rezultata, preporučujemo ponavljanje tretmana svaka 3-4 mjeseca. Između ciklusa savjetujemo korištenje i Fillerina dnevne i noćne kreme kako bi ukupni učinak bio što izraženiji.

Ako se na vašoj koži pojavi sebum i akne, prije upotrebe Fillerina proizvoda savjetuje se prvo očistiti kožu nježim proizvodom za čišćenje lica.

Oznaka roka valjanosti označena je na pakovanju. Vremensko razdoblje nakon otvaranja navedeno na etiketi ima svrhu pružanja svih informacija o stabilnosti kozmetičkog proizvoda, a njegov simbol prikazuje lako prepoznatljivu otvorenu staklenku kreme koja je navedena na unutarnjem i vanjskom pakiranju proizvoda. Unutar ili pored ovog simbola naveden je datum minimalne valjanosti (naveden u mjesecima nakon čega slijedi kratica M) prema kojem je najbolje koristiti proizvod nakon prvog otvaranja.