ISKORISTITE 30% POPUSTA UZ KOD SUN30 NA CIJELI ASORTIMAN

Način primjene

Fillerina 12HA intenzivni tretman treba koristiti svaki dan 14 dana, ujutro ili navečer, ovisno o individualnim potrebama i navikama, a tretman se nanosi na čistu kožu, bez sebuma i nečistoća.

Kako bi se olakšalo djelovanje proizvoda, preporučuje se prije nanošenja Fillerina 12HA gela popiti dvije čaše vode.

Nanošenje se vrši pomoću posebnog aplikatora, koji omogućuje izvlačenje dvije odvojene količine proizvoda od 1 ml (što čini ukupno 2 ml po primjeni) i točno otpuštanje na željena područja.

  1. Nanesite 2 ml Densifying-Filler gela - bočica br. 1 na bore, na najviše izražen mikroreljef i na područja koja zahtijevaju posebnu popunjenost kao što su usne i jagodice.
  2. Densifying-Filler gel treba ostaviti da djeluje 10 minuta kako bi djelatne tvari “ispunile” područja na koja su primijenjene.
  3. Dlanom ili prstima utapkajte preostali, već nanesen, proizvod kako biste dovršili postupak. Nemojte izvoditi kružne masaže ili pokrete kako biste izbjegli moguće stvaranje površinskih ostataka. Svaki osjećaj napetosti na koži posljedica je djelovanja proizvoda.
  4. Izvucite 1 - 2 ml hranjivog filma - bočica br.2 i nanesite ga po licu i vratu. Hranjivi film jamči dovoljnu količinu hidrirajućih i hranjivih tvari i omogućuje da se primjena filera dovrši uz maksimalnu ugodu za kožu lica i vrata.

Nakon prvih 14 dana možete nastaviti sa svakodnevnom primjenom Fillerina 12HA dnevnih tretmana kako bi što duže održali postignuti rezultat.

Upute za otvaranje

Fillerina bočice (br. 1 i br. 2) zapečaćene su pomoću posebnih metalnih prstenova s plastičnim sustavom otvaranja. Strana na kojoj se otvara označena je s dvije strelice: podignite plastični disk slijedeći strelice i lagano ga povucite prema gore, a zatim bočno dok ne uklonite metalni prsten. Skinite gumeni čep i odložite ga, a zatim izvucite željeni proizvod.
Nakon otvaranja, zatvorite bočicu plastičnim čepom koji se nalazi u kutiji.

Protokol primjene

Preporučeni protokol primjene Fillerina 12HA proizvoda:
Fillerina 12HA intenzivni tretman traje 14 dana i može se ponavljati svaka 2 - 3 mjeseca, uz primjenu dnevnih tretmana između toga.

UPOZORENJA: dermokozmetički tretman samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati kontakt s očima. Ne ubrizgavati. Ne gutati. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati dalje od svjetlosti i topline. Samo za vanjsku uporabu. Povrede patenata bit će procesuirane u skladu sa zakonom.