Zagladite bore i povećajte volumen obrazima i usnama, bez igle!

13.01.2022

Zagladite bore i povećajte volumen obrazima i usnama, bez igle!

Jedinstvena po svojoj patentiranoj formuli i načinu aplikacije, Fillerina je prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu i prava alternativa injekcijama dermalnih filera.

13.01.2022

Jedinstvena po svojoj patentiranoj formuli i načinu aplikacije, Fillerina je prvi neinvazivni filer tretman za kućnu upotrebu i prava alternativa injekcijama dermalnih filera.

Fillerina 12 HA densifying-filler je 14-dnevni intenzivni filer tretman koji se koristi jednom dnevno, a čiji rezultati traju i do 3 mjeseca.

Učinkovitost tretmana temelji se na aktivnim sastojcima. Fillerina 12 HA je jedini proizvod koji sadrži patentiranu mješavinu 12 hijaluronskih kiselina različite molekularne mase koja omogućuje njihovu apsorpciju u najdublje slojeve kože što rezultira popunjavanjem i zaglađivanjem bora i vraćanjem volumena usnama i obrazima. Patentirana formula sadrži i 3 molekule kolagena i 2 molekule elastina koje vraćaju svježinu kože i obavljaju njezinu elastičnost, te vraćaju konture lica. Naša koža prirodno sadrži hijaluron, kolagen i elastin, no njihova mogućnost obnove i razina se tijekom vremena smanjuje. Što smo stariji, a koža zrelija, manja je razina tvari potrebnih za svježinu i mladolik izgled kože.

Tri različite koncentracije proizvoda za prilagođenu filer njegu ovisno o stanju kože

Filerina 12HA intenzivni tretman dostupan je u 3 različita stupnja. Svaki stupanj ima različitu koncentraciju molekula hijaluronske kiseline, elastina i kolagena.

Stupanj 3 namijenjen je za filer njegu kože s početnim znakovima starenja (koža u kasnim dvadesetima i tridesetima).

Stupanj 4 namijenjen je filer njezi kože na kojoj su vidljive bore, neujednačen mikroreljef, znakovi opuštenosti i potreba za volumenom usana i jagodica (koža u četrdesetima).

Stupanj 5 namijenjen je filer njezi zrele kože s vidljivim dubokim i mimičkim borama, iscrpljivanjem tkiva, opuštenošću kože i smanjenim volumenom jagodica i usana (koža u pedesetima i više).

Rezultati Fillerina 12 HA intenzivnog filer tretmana su postupni, a ne trenutni, što osigurava prirodan izgled, bez gubitka prirodnog izgleda lica, i naravno bez boli i mikrotrauma koje nastaju ubodom igle kod primjene dermalnih filera. Za razliku od dermalnih filera, Fillerina se nanosi putem prezicnog aplikatora sa zarubljenim vrhom, (izgleda kao igla, ali nije igla) koji osigurava nanošenje proizvoda na točno željena područja.

Fillerina  12HA 14-dnevni tretman može se ponoviti otprilike svaka 3 ili 4 mjeseca.

Fillerina formula odgovara svim tipovima kože, upravo iz razloga što sadrži tvari koje se i prirodno nalaže u našoj koži, a tijekom starenja se njihova koncentracija smanjuje. Fillerina hidrira i suhu kožu, uravnotežuje masnu kožu i te je sigurna za osjetljivu kožu.

Uz 14-dnevni tretman, u Fillerina 12HA liniji su i kreme za dnevne tretmane kojim se zadržava i pojačava ukupni rezultat intenzivnog filer tretmana. Dostupne su Fillerina 12HA dnevna i noćna krema, te Fillerina 12HA krema za područje oko očiju i za područje usana.

Fillerina 12HA kreme također sadrže 12 hijaluronskih molekula različite molekularne mase i druge njegujuće sastojke te su dostupne u 3 različita stupnja.

Posebnost Fillerina filer tremana je što se može koristi u udobnosti vlastitog doma. Svi vi koji tražite alternativu injekcijama dermalnih filera jer ne volite igle i i želite što prirodniji izgled, Fillerina 12HA je pravi izbor za vas!

Naime osnovni sastojak dermalnih filera (estetskih injekcija) je hijaluron koji na sebe veže vodu što osigurava zaglađivanje bora i povećanje volumena jagodica i usana. No s upotrebom Fillerine nećete imati prenapumpani izgled preko noći i izgledati umjetno.

Uz Fillerinu ćete postepeno primijetiti kako vaše bore postaju zaglađenije, vraća se volumen jagodica i usana, a koža postaje svježija i elastičnija!